La Melisa cafe and restaurant
La Melisa cafe and restaurant to miejsce wyjątkowe gdyż spełniając nasze marzenia o gotowaniu, gotujemy w zgodzie z naturą bez sztucznych przypraw, barwników, konserwantów i chemii.
Otwarta 6 dni w tygodniu restauracja powstała z pasji do pysznego jedzenia i zdrowego stylu życia i podróży. Kartę menu zmieniamy kilka razy w ciągu roku, w oparciu o warzywa sezonowe.
Nasz szef kuchni Jarosław Sobolewski zdobywał swoje doświadczenie w wielu miejscach, ale przede wszystkim może się poszczycić pracą w jednym z bardziej zauważalnych miejsc na kulinarnej mapie Warszawy w restauracji Warszawa Wschodnia Pana Mateusza Gesslera. Jarek inspiruje się kuchnią francuską, polską, ale jest otwarty na potrawy z całego świata.
Każdego dnia przygotowujemy dla Państwa lunch w wersji mięsnej i wegetariańskiej, w oparciu o produkty z poannych dostaw. Współpracjemy z lokalnymi dostawcami.
Jednakże La Melisa to nie tylko idealne miejsce na pyszny lunch czy romantyczną kolację, ale przede wszystkim przestrzeń na zoorganizowanie idealnej imprezy rodzinnej, firmowej, bankietu, szkolenia. Wychodząc na przeciw oczekiwaniom radomian stworzyliśmy miejsce wyjątkowe, wyróżniające się swobodą w organizacji imprez okolicznościowych.
Do Państwa dyspozycji oddajemy 5 klimatyzowanych sal oraz ogródek zewnętrzny. W zależności od liczby Gości posiadamy salę VIP, Panoamę, Środkową i Restauracyjną. Spotkania okolicznościowe organizujemy od 12 do 120 osób. Przykłdoe menu znajduje się w zakładce "imprezy okolicznościowe".
Budynek to komfortowe pomieszczenia, stwarzające wiele możliwości, wyposażone w najnowocześniejsze systemy wentylacji, klimatyzacji i rekuperacji oraz kuchnia z najlepszymi, dostępnymi na rynku piecami i innymi urządzeniami, którymi mogą poszczycić się tylko najlepsze restauracje. Teren wokół budynku jest ogrodzony i zagospodarowany piekną zielenią.
Kilka tarasów zachęca do dyskretnych spotkań i rozmów.
Naszym Gościom zapewniamy wygodny, bezpłatny parking.